-Nincs autóm, mert bicivel is meg tudom tenni azt a pár km távolságot nap, mint nap, ami a lakásom és a munkahelyem között van, lassan  12 éve.

-Nincs autóm mert nem szeretném,ha hiányérzete támadna,a velem éppen szemben, szintén bicivel közlekedő- még nyáron is szörmés kabátban,kesztyűben,sapkában sálban tekerő hölgyeménynek,akivel az évek során még nem tudtam köszönőviszonyba kerülni.
Nem úgy,mint a szintén mindennap velem szemben Futó!!, hirtelen szőke,de annál vállasabb fiatalemberrel,aki a gyönyörű fogsorát (de tényleg az)már a második nap rámvillogtatta,mivel kénytelen volt letérni a bicisútról,mert ÉN közlekedtem ott!!

-Nincs autóm,mert így óra sem kell. Mindig tisztában vagyok azzal, hogy épp hány percet kések a munkahelyemről.
Pontosan beivódott a reggel 7 óra körüli utcakép az agyamban az évek alatt.
Sokakkal megszoktuk már egymást...mindenkivel másik-másik villanyoszlopnál vagy nagyfánál....
Ha már a piros kabátos, gyorsan tipegős csajjal nem a sárgaháznál találkozom, akkor rá kell nyomnom...
Ha a kölcsönzős pasi még csak a második utánfutót tolja át, épp előttem, akkor tudom, hogy még bemehetek a boltba reggeliért..


-Nincs autóm, mert, ha lenne, mivel tudnám kizökkenteni magam A FŐŐŐŐNÖKÖÖÖÖM, -megint bosszantóan kétértelmű beszólása okozta elszörnyülködésemből,hiszen nagyon figyelnem kell, mivel hol a kocsik, hol gyalogosok között szlanomoznom. Komplemetálok ugyanis,ami köztudottan a meditáció csúcsa......na jó ez vicc:)

-Nincs autóm, mert hiányoznék a reggeli utcaképből, mint üde színfolt )) aki riogatja az autósokat


-Nincs autóm, mert így hamarabb nézem meg a postámat délután, mint a szomszédember, akivel 4-kor az első piroslámpánál várjuk a zöldre fordulásunkat, pedig ő a csodaautójában feszít, a pocakján pedig már nem ér össze a nadrág.  


https://www.youtube.com/watch?v=je8VtCSTUSY
Ja.. szarrá áztam kétszer a héten
Nincs autóm!!!
 

Szerző: mogyorka  2010.05.14. 22:43 2 komment

Címkék: bicikli

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyorka.blog.hu/api/trackback/id/tr472003988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerós 2010.06.13. 11:57:15

"Nem történt semmi csak lassan megyünk át az életen."

kerós 2010.06.14. 08:29:27

Most látom,hogy ismételtem önmagamat! :) Talán azért, mert adott témák azt sugallják, az élet egyhangúsága, az utunk korlátok közé szorulása és az abból való kitörési vágy felemészti életünk nagy részét !
süti beállítások módosítása